Loader

Over ons

Van Dijck MX Products is in 1989 opgricht door Johan van Dijck. Johan van Dijck zat vroeger in het hoofdbestuur van de KNMV en kwam zodoende in contact met diverse leveranciers in de Motorcross- en Racebranche.
De eerste leverancier waarmee Johan was begonnen was CB-Sport, een voormalig Belgisch bedrijf in MX kleding. Hiermee bezocht hij de diverse dealers waarna de vraag kwam of hij ook andere producten voor de motocross kon leveren.
Langzaam maar zeker kwamen er dus nieuwe producten bij.

Door de groei van het bedrijf is Marc van Dijck enkele jaren later ook in de zaak gaan werken, Marc begon als vertegenwoordiger voor Van Dijck MX Products.
In 2004 heeft Marc  samen met zijn vriendin Angelie Vervoort de zaak van Johan overgenomen en hebben toen ook een ander bedrijfspand in Venray gekocht.

Van Dijck MX Products is gespecialiseerd in enerzijds de distributie van een groot aantal producten voor de motorcross, zoals stickersets, sturen, uitlaatsystemen, plasticdelen enz. Anderzijds is Van Dijck ook een gespecialiseerd bedrijf in speciale racebrandstoffen van de merken ELF en Panta. Door onze grote betrokkenheid bij de motor- en racesport bent u bij ons altijd aan het goede adres voor eersteklas producten en kwaliteit voor een scherpe prijs.

My account
 User  
 Password  
  Remember me
   
__AD_Star_Yamaha_AD23_2PG
  


 
   
Open document 191Element eigenschappen:- Element SPAN (hkj)